Ochrana osobných údajov

Barefootky Obchodné podmienkyOchrana osobných údajov

Vyhlásenie spoločnosti

Spoločnosť Limis, s.r.o., prevádzkovateľ internetového obchodu barefootky.sk vyhlasuje, že s osobnými údajmi zaobchádza vždy v súlade s nariadením Európskeho parlamentu a Rady EÚ č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica č. 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov, ďalej len GDPR) a so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.


Aké osobné údaje od vás žiadame a zhromažďujeme a prečo tieto údaje potrebujeme?

- z dôvodu správneho vybavenia vašej objednávky a informovania o jej priebehu potrebujeme poznať:  meno objednávajúceho (prípadne meno firmy, IČO a kontaktnú osobu), adresu (fakturačnú a prípadne dodaciu), telefónny a e-mailový kontakt, IP adresu. Tieto údaje sú uložené na serveroch spoločnosti All4net s.r.o, ktorá je poskytovateľom služby Atomer.

 

- podľa Vami zvoleného spôsobu dopravy sú tieto údaje ďalej poskytované nasledovným prepravným spoločnostiam:

* Slovenská pošta a.s.

* GLS General Logicstics Systems Slovakia s.r.o. (doručenie GLS kuriérom)

* Frogman s.r.o. (doručenie väčších zásielok do zahraničia)

 

- v prípade platby kartou/okamžitou platbou prostredníctvom platobnej brány 24.pay sú Vaše osobné údaje z objednávky poskytované spoločnosti 24-pay s.r.o. za účelom spracovania online platieb.

 

- za účelom spracovania účtovníctva sú Vaše osobné údaje z objednávky poskytované spoločnosti Lerra s.r.o.

 

- ak to vyžaduje zákon, osobné údaje sú poskytované v zmysle zákona kontrolným úradom a polícii.

 

- v prípade, že ste u nás registrovaný zákazník, ste automaticky zaradený do vernostného programu. Keďže vernostné body sa počítajú na základe zrealizovaných objednávok, históriu Vašich objednávok nevymazávame. Registrácia nie je podmienkou pre nákup v e-shope.

 

- pri registrácii máte možnosť prihlásiť sa na odber Newslettra. Odber Newslettra je voliteľná možnosť a nie je podmienkou pre registráciu alebo nákup v e-shope. Na prihásenie do Newslettra je potrebné zakliknúť políčko. V súčasnej dobe Newslettre zákazníkom nerozosielame.

 

Môžem tieto dáta zmeniť alebo odstrániť?

Ak sa prihlásite do eshopu barefootky.sk, máte možnosť zistiť, aké osobné údaje o vás evidujeme, môžete tieto dáta upravovať alebo vymazať. Upozorňujeme, že fakturačné údaje nemožno spätne z účtovných dôvodov vymazať ani zmeniť.

 

Z odberu newslettra sa môžete odhlásiť kliknutím na odhlasovací link na konci newslettra alebo zaslaním emailu na info@barefootky.sk.

 

V prípade, že chcete Vašu registráciu úplne zrušiť, vymazať históriu objednávok alebo urobiť iné zmeny, stačí poslať e-mail na info@barefootky.sk

 

Zákazník ako dotknutá osoba má v zmysle zákona právo na informácie a prístup ku svojim osobným údajom, právo na ich opravu, právo na portabilitu a tiež právo na vymazanie, právo na namietanie či obmedzenie spracúvania a právo obrátiť sa kedykoľvek na dozorný orgán ochrany osobných údajov. Právom každej dotknutej osoby je tiež právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je:

 

Úrad pre ochranu osobných údajov Slovenskej republiky
Hraničná 12, 820 07 Bratislava, Slovensko
www.dataprotection.gov.sk

 

Cookies

Eshop barefootky.sk používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Ako cookie (anglicky koláčik, oplátka, sušienka) sa v protokole HTTP označuje malé množstvo dát, ktoré servery pošlú prehliadaču. Ten ich uloží na počítači užívateľa. Pri každej ďalšej návšteve stránok potom prehliadač tieto dáta posiela späť serveru.

 

Ako fungujú cookies?

Cookies bežne slúžia k rozlišovaniu jednotlivých používateľov, ukladá sa do nich obsah „nákupného košíka“ v elektronických obchodoch, užívateľské predvoľby a pod. Technicky ide o sériu kódov, podľa ktorých prehliadač zhromažďuje a následne odosiela informácie o našom správaní späť na príslušný server. Cookies obsahujú informáciu o tom, ako dlho ich má prehliadač uchovávať (od jednorazových až po niekoľkoročnej).

 

Cookies nie sú priamo viazané na naše meno ani e-mailovú adresu, často ale obsahujú naše prihlasovacie údaje do systému. Sú spoločné pre jednu inštaláciu prehliadača. Cookies nie sú nijako zabezpečené a to vrátane zhromaždených údajov.

 

Súbory cookies môžu byť na základe Vášho súhlasu poskytované nasledovných reklamným a sociálnym sieťam:
* Google Ireland Limited - podmienky ochrany súkromia tejto spoločnosti sú dostupné tu: https://policies.google.com/technologies/ads
* Facebook Ireland Limited - podmienky ochrany súkromia tejto spoločnosti sú dostupné tu: https://cs-cz.facebook.com/about/privacy

 

Ako nastaviť používanie súborov cookies?

Nastaviť cookies podľa vašich predstáv môžete spraviť vo vašom internetovom prehliadači. Pomocou Vášho webového prehliadača môžete kedykoľvek súbory cookie odmietnuť alebo nastaviť používanie len niektorých cookies.

 

Čo mám robiť, ak mám otázky?

V prípade, ak máte na nás otázky ohľadom Vašich osobných dát alebo sa domnievate, že s Vašimi osobnými údajmi nie je nakladané v súlade so zákonom, napíšte nám email info@barefootky.sk Situáciu preveríme a okamžite zjednáme nápravu.

Copyright 2014 - 2020 © Barefootky